Nejnovější recenze ze sekce Deky na koně
- slušná cena
- skvělý poměr cena / kvalita
- stálice v nabídce HKM
- vykrojení pro holeň
- přesně podle našich predstav
- Neni
Velikost plně odpovídá, nemyslím si, že je třeba raději kupovat menší s tím, že je o 5 cm větší než obvykle.
Je krásná a teplá tak akorát.
- Super
- Velmi pěkné
- Kvalitní deka
Bohužel je velmi úzká přes plece i pro mou 2,5 letou španělku, tudíž ne moc pohodlná. Vyplatí se připlatit a koupit Rambo Duo, ta sedí perfektně.
- Deka vypadá kvalitně
Bohužel i přes velikost XL je velmi úzká přes plece, tudíž ne moc pohodlná. Vyplatí se připlatit a koupit Rambo Duo, ta sedí perfektně.
- Perfektně sedí i pro mohutnější koně, deka vypadá opravdu kvalitně a že se jedná o ECO produkt, mne opravdu nadchlo :) 100% doporučuji
- Kvalita převyšuje cenu :) opravdu se vyplatí :)
- Kompatibilní s linery, takže je vhodná pro každé roční období
Nic
- Dobrá kvalita
Deka velice dobře sedí. Je kvalitně zpracována.
- Líbí se mi komunikace s obchodem, která je rychlá a milá. Dokážou poradit a vždy odesláno v co nejkratší době. Mají příznivé ceny
- super sedí a krásně vypadá
- vše ok, sedí dobře
Krásně mu pod tím roste hříva
- Mému dlouhokrkému valachovi sedí výborně a je pro něj pohodlný. U dek s integrovaným krkem neměl dostatek komfortu, krk se shrnoval a škrtil.
- kvalitní deka, dobrá cena
- Deku jsem zatím jen vyzkoušela, ještě na ni nebylo počasí, ale sedí velmi dobře a je ještě hezčí než na obrázku. Je teplá.