Nejnovější recenze ze sekce Deky na koně
- Pěkná deka, z odolného materiálu za super cenu.
Není pro krkaté poníky, se širokýma plecema. Musela jsem vzít o číslo vetší a to je trošičku zase moc velké...škoda, že neexistuje něco mezi. Ale jinak jsem moc spokojená.
- zvýšený krk
- pevný svrchní materiál
- Skvěle padnoucí střih
- Ochrana proti odírání na kohoutku velmi příjemný materiál oproti běžným berankům
- Pevný svrchní materiál co odolá i drobným kousancům
Trošku slabší švy okolo suchého zipu na prsou. Nevadí užívání protože je to pouze jistící část deky.
- Je to nejlepší odpocovací deka kterou jsme zatím měli. Odvede pot opravdu rychle, je lehoučká a nezabere moc místa. Dobrě se zapíná. Velkou výhodou je krk sbalitelný do límce.
- Bohužel na krku chybí poutko k přichycení k ohlávce, takže se krk sem tam sesune níže.
- Funguje, dobře odpocuje
- Kvalitní popruhy a přezky
- Poměr cena výkon úplně adekvátní
- Z tenkého fleecu, je to trošku papír
- Na plecích by mohla být delší, valach tam má dost prázdného místa a to není žádný obr
Pokud se na to podívám z pohledu kolik ta odpocka stála, tak za málo pěnez hodně muziky. Přežila i nějaké to válení, pěkně odpocuje, má dobré popruhy i přezky. Ale není asi na úplně každodenní použití, protože je z tenkého materiálu a rychle by se zničila.
- Pěkný fleece vyšší gramáže, není to úplný papír
- Pěkně sedne na drezurní i skokové sedlo
- Má i provázek pod ocas, aby se nešoupala
- Necestuje ze strany na stranu
- Zvlášť lehce se roztrhla o větev na vyjížďce, těžko říct jestli to je materiálem nebo prostě blbou náhodou
Jsem s bederkou naprosto spokojená
- Pěkný, bytelný prodlužující díl
- Super cena
Přesně plní účel, super cena
- perfektní
kvalitní materiál
- ok
- Velmi dobre sedí
- kvalitní příjemný materiál
- reflexní paspulka a potisk
- velmi dobře padnoucí střih
- precizní zpracování
- několik velikostí
- vyšší cena
Skvěle padnoucí bederní deka z velmi příjemného kvalitního materiálu s reflexními paspulkami a potiskem. Velikost XL dostatečná i pro obříky.
- naprostá spokojenost
Nic
- Multifunkční. Pokud Vám zrovna nepromokne, nepotřebujete další deky (jen na hodně zpoceného koně dávám odpocku)
- skvělý systém zapínání
- Totálně nám promokla. Deka nasáklá vodou, kůň durch mokrý. 2 hodinky na dešti. Budeme reklamovat.
Pokud máme tu smůlu, že se jedná o vadný kus, a deky normálně nepromokají, tak bych deku doporučila. Pokud je promokavá, tak to rozhodně nestojí za ty peníze. Byli jsme jediní ve výběhu s tak drahou dekou a jediní durch zmoklí. Ve stáji mi na další dny půjčovali o polovinu levnější HKM, která nepromokla.
vstřícné jednání, ochota výměny zboží za vhodnější velikost, vřele doporučuji :-)
Deka je extremne siroka, ma obrovsky otvor na krk. Za mne nic moc. Kobyla deky nenici, tahle se roztrhla po 2 dnech.
zaujímavá farebná kombinácia
Krásně teploučká spokojenost
- Bederka je opravdu krásná a 100% nepromokavá. Kůň se pod ní nepaří.
Ve skutečnosti je opravdu černá, na obrázku vypadá spíše, jak tmavě šedá. Je dražší, než od jiných značek, ale opravdu nepromokne a neklouže ze zad koně.