Nejnovější recenze ze sekce Deky na koně
Této dece chybí jen rozpaky u předních končetin, ale i tak je super. Sedí více typům koní.
Krk se hrne dolů a pak koně škrtí. Když ho vytáhnu až ke krku a přidělám k ohlávce, tak stačí, když dá kůň hlavu dolů a suché zipy okamžitě povolí. A krk hned klouže zase dolů. Je to pro zlost. A to mám koně s kratším krkem.
Bezva
- Odpovídá popisku, lehká jednou ha deka, sedí skvěle
Velikost a kvalita odpovídá popisu.
- Pro mou kobču perfektní střih deky,který parádně sedí.
- perfektně sedí,a plní účel
- Krásná barva
- Správná velikost
Dobrá kvalita, skvělá cena!
Chybí mi tam jen přeska pod břicho, ale za tu cenu bych chtěla moc! takže spokojenost
Dobrý materiál, skvělá cena!
- krátká deka po stranách pro silnějšího koně, mám přezky na maximum
Pěkná, tepla deka
- velmi silný a měkký materiál
- několik barevných kombinací
Odpocovací deka ideální zvláště pro ostříhané koně na zimní období. Velmi silný, odolný a měkký materiál.
- lehký, ale pevný materiál
- dostatečně hluboký střih
- na plecích zapínání na dvě karabiny
- křížové zapínání pod břichem
- parádní barva ;-)
- vyráběna i v naší XXL velikosti
Krásná síťovka z jarní kolekce Eskadron R.E.S.R. 2019 s dobře padnoucím a dostatečně hlubokým střihem. Odolné zapínání pomocí 2 karabinek na plecích a křížového zapínání pod břichem.
- Odolnost proti poškození
- Nepromokavé
- kvalitní materiál
- precizní provedení
- odnímatelné křížové zapínání
- vyšší cena, ale odpovídá kvalitě
Kvalitní odpocovací deka z jersey materiálu (spodní strana fleece, svrchní hladká) s dostatečně hlubokým střihem. Precizně zpracovaná se spoustou detailů.
Naprostá spokojenost, vše, jak má být.
- Super kvalita za rozumnou cenu
- Skvěle padne
Zatím jedna z nejlepších dek, co jsem vyzkoušela, doporučuji :-)
- Cenová dostupnost
Nádherná, kvalitní, příjemná deka.. už ji nedám z ruky :) chybí jen zapínání pod břichem, které eskadronky prostě nemají.
- Deka je moc pěkná a plně funkční ale na fotce je tmavě šedá a přijde světlounce šedivá