Nejnovější recenze ze sekce Deky na koně
- Není to nic zásadního, jen na obrázku je barva modra, v popisu modra a deka prisla šedivá. I ta je ale velmi hezká a na barvě mi zase tolik nezalezelo, jde hlavně o kvalitu, takže jsem to vůbec neřešila. Tak spis jen pokud by někdo vyloženě trval na barvě, ať si to raději ověří přímo v obchodě.
Deka je kvalitni, skvele sedi, krk má velký přesah, takže pod nej nezatece a ani ho vitr nezveda. Maximální spokojenost.
kvalitní výrobek, dobře sedí
- Deka sedí velice hezky, délka zad odpovídá velikosti uvedené výrobcem (ve skutečnosti má 72cm). Materiál se zdá dobrý, pevný, takže snad bude mít vlastnosti, jak popisuje výrobce. To teprve prověří čas.
- Na mého pidishetlanda deka sedla velice pěkně, je tam dobrý poměr hloubky deky a výstřihu kolem krku, takže by měla dobře sedět. Což už jsem dříve v recenzích četla, takže jen potvrzuji, že tomu tak opravdu je. ;-)
- Uvítala bych rychloupínací karabiny vepředu na plecích u deky. U těch pidivelikostí, kdy člověk u pidiponíka opravdu klečí, aby mu zapnul vepředu deku, by se to opravdu ocenilo ;-)
zboží kvalitní
Waldhausen Deka výběhová lehká Economic
Přidáno: 22. listopadu 2023
(naposledy upraveno 22. listopadu 2023)
Zakoupeno v www.profarm.cz
zatím zboží nemám
Amigo Deka výběhová Hero 900 Revive Plus s krkem ocean blue
Přidáno: 18. listopadu 2023
(naposledy upraveno 18. listopadu 2023)
Zakoupeno v HORSIMO
- Kvalita
Boky jsou opravdu hodně dlouhé. Brala jsem na širokánského chlaďáska a raději o číslo menší. Délka zad je viditelně krátká (nám ale stačí) a boky jsou akorát. Nedovedu si představit to zvíře na které je pláštěnka šita. :D :D Možná na současného moderního koně pár minut před utracením pro schvácení?! :D Já si ji doupravím aby padla jelikož chladnokrevníkovi stejně máloco padne už jen kvůli obrovskému krku. Jinak provedení super, kvalitní, vypadá že něco vydrží.
- Krásná
- Super cena
- Velice teplá
- Cenově výhodná
- velikost odpovídá, kvalita produktu je velmi vysoká, kvalitní provedení detailů
- Kvalita
- Konikovi sedí perfektně
Konikovi sedí perfektně
- Příjemný materiál
Příjemný materiál
- Dobře zpracovaný, sedí k dece
střih ...výhodou byl pro mě prostorný krk i pro chladnokrevníka
funguje bezvadně, jsem spokojená
nádherná barva, deka teplá a pohodlná
deka je pohodlná a pomáhá, navíc pěkná barva
- kvalitní
- Chybí mi ochrana kohoutku před odřením, ale jenom jsme zkoušeli, tak sezóna ukáže
- střih výborně sedí
- nepromokavá
- poměrně odolná proti valaším hrátkám
- umí lehounce statizovat
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »